NÅR DRØMMEBILEN SKAL TIL DANMARK

AFHENTNING i USA

Terminalen i Los Angeles

Vi kontakter vores samarbejdspartnere i USA, som fragter bilen til nærmeste Terminal. Vi sender primært fra vores egne terminaler som ligger i:

Los Angeles, CA

Charleston, SC

Kearny, NJ (New York)

Efter aftale kan vi sende fra alle container havne i hele USA og Canada.

Vi klarer afhentning over hele USA -også dem der ikke kan køre selv. Bilen står herefter sikkert, indendørs på Terminalen, indtil udskibning kan finde sted til Danmark. Inden afskibning pakkes bilen i en container hvor den sikres, surres, fastgøres og stables på træstativer, og sejles hjem i skibscontainere. Nogle bliver lastet direkte på containergulvet, andre kommer på ramper eller andre former for træskelet. Stopklodser og stropper søger for, at intet rykker sig, selv ikke under en storm på Atlanten.

Efter ca. 8 uger ankommer den sikkert og i samme stand som ved afskibning.

 

AFHENTNING I JYDERUP

Da vi ikke har ansvar for bilens stand (batteri, dæk, bremser m.m.) anbefaler vi på det kraftigste, at du inden afhentning, selv har sørget for videre hjemtransport af bilen. US Shipping kan også være behjælpelig med dette.

Hvis du påregner selv at køre bilen hjem, skal du have prøvenummerplader med. Sørg også for at medbringe brændstof, da bilen bliver tømt for brændstof inden afskibning. Batteriet bliver frakoblet under lastning, men nogle er alligevel flade for strøm inden de når frem.

Vi udleverer den originale registreringsattest ("US Title") samt toldpapirerne ved afhentning.

 

Vær opmærksom på, at bilen skal være afhentet i Jyderup, senest 5 hverdage efter hjemkomsten, da der ellers vil blive opkrævet pladsleje.